Multitransporter met aangelegde oprijplaten

Multitransporters

Zoekt u een aanhangwagen waarmee u net iets meer kunt vervoeren? Met de multitransporter hebt u de beschikking over een aanhangwagen en voertuigtransporter in één! De multi transporter is namelijk een standaard aanhangwagen die echter ook is uitgerust met een kabellier en een set geprofileerde oprijplaten.

De multitransporter is leverbaar als enkelasser en tandemasser in afmetingen tot wel 600×220 centimeter. De laadbak is, naar keuze, voorzien van 30 cm hoge aluminium borden. Optioneel kunnen daar nog opzetborden of loofrekken op worden geplaatst zodat er een laadbak van wel 100 cm hoog wordt gecreëerd. Bij aanschaf van een nieuwe multitransporter hebt u de keuze uit drie verschillende laadvloerhoogtes van 56, 63 of 72 cm.

Multitransporters zijn leverbaar in verschillende afmetingen van 260 x 150 tot en met 600×220 cm, met een laadvermogen dat varieert van 750 tot en met 3500 kg.

* U wordt doorgestuurd naar www.spotgoedkopeaanhangwagens.nl

Multitransporter met oprijplaten onder de laadvloer
Kabellier aan de voorzijde van een multitransporter
Multitransporter met verlaagde laadvloer

Wilt u meer informatie over multitransporters, of een offerte aanvragen? Dan kunt u gebruik maken van ons antwoordformulier of neemt u even telefonisch contact met ons op.