Verkoop van bagage aanhangwagens

Bagage aanhangwagens

De bagage aanhangwagen vormt de ideale oplossing voor het vervoer van bijvoorbeeld uw kampeerspullen in de vakantieperiode. De bagagewagen is een aanhanger waarvan de laadbak is voorzien van een naar boven scharnierend deksel. Hierdoor hebt u feitelijk een kleine gesloten aanhanger met bescheiden afmetingen tot uw beschikking. Door het deksel hebt u ruime toegang tot de laadbak en kunt u uw spullen dus makkelijk kwijt.

Bagage aanhangwagens zijn niet alleen makkelijk in de vakantie

De bagagewagen is, zoals de benaming al aangeeft, een aanhanger die is bedoeld voor het vervoer van uw spullen op weg naar uw vakantiebestemming. De toepassing van de bagage aanhangwagen is echter niet beperkt tot de vakantiereizen. Er passen uiteraard veel meer spullen in dan alleen uw kampeerspullen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel sportvissers die een bagage aanhangwagen gebruiken om op een makkelijke manier hun complete visuitrusting mee te kunnen nemen.

De bagage aanhangwagen is ook geschikt voor de professionele gebruiker

De bagagewagen wordt veelal door particuliere gebruikers aangeschaft, of gehuurd, om comfortabel op vakantie te kunnen gaan. Deze aanhangwagen is echter ook zeer geschikt om te gebruiken als gereedschapswagen. Klus- en schildersbedrijven kunnen hun gereedschap en materialen hier op een goede manier in kwijt. Het gereedschap ligt altijd ordelijk en direct voor het pakken, en het afsluitbare deksel zorgt er voor dat het toch veilig opgeborgen is.

De bagage aanhangwagen is er in diverse afmetingen

De bagagewagen is er in ongeremde uitvoering met een netto totaal gewicht van 750kg. U hoeft dus niet over het zogenaamde aanhangwagenrijbewijs te beschikken om met een ongeremde bagage aanhangwagen te mogen rijden. De wagen is in verschillende afmetingen leverbaar van 150x100x50 cm tot en met 250x125x60 cm, met witte kunststof panelen, of groene betonplex panelen.

* U wordt doorgestuurd naar www.spotgoedkopeaanhangwagens.nl

Kleine bagage aanhangwagen met geopend deksel
Bagagewagen met groene betonplex panelen
Bagage aanhangwagen met scharnieren deksel voorzien van imperial

Wilt u meer informatie over bagage aanhangwagens, of een offerte aanvragen? Dan kunt u gebruik maken van ons antwoordformulier of neemt u even telefonisch contact met ons op.