Autotransporter met oprijplaten in cassette onder de laadvloer

Auto transporters

Autotransporters zijn er zowel in enkelas als tandemas uitvoering. Onze autotransporters zijn in drie verschillende groepen te verdelen, met elk hun specifieke kenmerken.

Auto transporter model met wielen naast de bak

Bij deze uitvoering van de autotransporter zijn de wielen naast de laadvloer geplaatst. Dit heeft als voordeel een wat lagere laadvloerhoogte. Het nadeel van deze uitvoering is het feit dat de transporter vaak wat breder is. Daarnaast kunnen ook de spatborden van deze auto transporter in de weg zitten bij het openen van de portieren dat op de laadvloer staat.

Auto transporter model met wielen onder de bak

Bij deze autotransporter zijn de wielen onder de laadvloer gemonteerd. Bij deze uitvoering wordt de gehele breedte van de transporter benut als laadoppervlak. Ook hebt u bij deze autotransporter dus geen last van spatborden. De plaatsing van de wielen onder de laadvloer hoeft geen nadelig effect op de laadvloerhoogte te hebben aangezien deze uitvoering in verschillende laadvloerhoogtes leverbaar is.

Auto transporter met kantelbare laadvloer

Bij de kantelbare autotransporter kan de laadvloer hydraulisch gekanteld worden. Het grote voordeel hiervan is de lage oprijhoek waardoor het op- en afrijden erg eenvoudig is. Bij veel kantelbare transporters zijn maar hele korte oprijplaten nodig maar er zijn ook uitvoeringen waarbij helemaal geen oprijplaten meer hoeven te worden gebruikt.

* U wordt doorgestuurd naar www.spotgoedkopeaanhangwagens.nl

Eduard autotransporter met wielen onder de laadvloer
Humbaur autotransporter met wielen naast de laadvloer
Kantelbare enkelas auto transporter

Wilt u meer informatie over een autotransporter, of een offerte aanvragen? Dan kunt u gebruik maken van ons antwoordformulier of neemt u even telefonisch contact met ons op.