Verkoop kiepaanhangers enkelas en tandemas

Kiepaanhangers

Achterwaarts kiepende kiepaanhangers

De kiepaanhanger heeft een chassis dat uit twee delen bestaat, waardoor de laadbak achterover kan kiepen. De lading is dan ook zeer eenvoudig te lossen waardoor de kiepaanhanger bij uitstek geschikt is voor het vervoer van stortgoederen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tuin- en snoeiafval, puin, stenen, zand, grind en zo zijn er nog wel meer voorbeelden te bedenken.

Driezijdig kiepende kiepaanhangers

Naast kiepaanhangers waarbij de laadbak achterover kan kiepen, zijn er ook driezijdige kiephangers leverbaar. Bij deze uitvoering kan de laadbak niet alleen achterover kiepen, maar ook naar beide zijkanten. Dit kan uiteraard een voordeel opleveren als u op locaties werkt waar de ruimte beperkt is.

Nog meer profijt halen uit een kiepaanhanger?

De kiep aanhanger is, door de kiepende laadbak, op zichzelf al een zeer functionele aanhanger waarmee tijd en geld kunt besparen. Maar wat nu als u ook wel eens uw machine, zoals bijvoorbeeld een minigraver, mee op locatie wilt nemen? Ook dan kan een kieper uitkomst bieden. Diverse kiepaanhangers zijn namelijk ook leverbaar in een uitvoering die is voorzien van een set oprijplaten. Hiermee kunt u dus niet alleen stortgoed vervoeren, maar kunt u ook voertuigen in de laadbak vervoeren.

Naast de standaard uitvoeringen, met of zonder oprijplaten, zijn er ook nog allerhande opties en accessoires verkrijgbaar waarmee u de kiepaanhanger nog verder af kunt stemmen op uw wensen. Met een set loofrekken, opzetborden (van 30, 40 of 70cm hoog) vergroot u eenvoudig het laadvolume, en met een huif maakt u er zelfs een soort van gesloten aanhanger van.

* U wordt doorgestuurd naar www.spotgoedkopeaanhangwagens.nl

Ongeremde tandemas kiepaanhanger met achterwaarts gekiepte laadbak voorzien van loofrekken
Tandemas kiepaanhanger met laadbak voorzien van een set opzetborden
Tandemas kiepaanhanger met zijwaarts gekiepte laadbak

Wilt u meer informatie over kiepaanhangers, of een offerte aanvragen? Dan kunt u gebruik maken van ons antwoordformulier of neemt u even telefonisch contact met ons op.