Assortiment motortrailers verkoop

Motortransporters

Speciaal voor het transport van uw motor(en) hebben wij een uitgebreid aanbod motoransporters te koop. Wij zijn er ons van bewust dat bij de aanschaf van een motortransporter niet alleen een goede prijs belangrijk is. U moet er blindelings op kunnen vertrouwen dat uw motor veilig overkomt. Daarom hebben wij een assortiment samengesteld dat u volop keuze biedt uit verschillende transporters, die stuk voor stuk alleen met de beste materialen en onderdelen zijn samengesteld.

Eenvoudige motortransporters voor het transport van uw motor

De motortransporter is een eenvoudige aanhangwagen die helemaal is afgestemd op het transporteren van één of meerdere motoren. De transporter is in de meeste gevallen gebaseerd op een kale aanhanger zonder laadbak. In plaats van een laadbak is de motortransporter voorzien van rijgoten met beugels waar motoren in geplaatst kunnen worden.

In ons programma vindt u basic motortransporters met zowel open laadvloer als ook met dichte laadvloer. De uitvoeringen met open laadvloer zijn in veel gevallen de voordeligste keuze. Een gesloten laadvloer is iets duurder maar heeft dan wel weer als voordeel dat u makkelijker op de transporter kunt staan en uw motor beschermd wordt tegen opspattende steentjes.

Motor transporters die niet voor motoren zijn gemaakt

Wij hebben ook aanhangers in ons assortiment die niet specifiek als motor transporter zijn gebouwd, maar die er echter met een kleine moeite wel voor kunnen worden gebruikt. Denk hierbij aan de vlakke aanhangers, de zogenaamde koetswagens, waarop met behulp motorsteunen ook motoren vervoerd kunnen worden. Met behulp van enkele accessoires transformeert u een vlakke aanhanger dus eenvoudig naar een praktische motor transporter.

Het gemak dient de mens, ook bij motor transporters

Bent u op zoek naar een motor transporter waar u uw motor heel makkelijk op kunt zetten, zelfs als het een hele brede en zware motor betreft? Dan is een verlaagbare vlakke aanhanger wellicht een goede optie. Deze aanhanger kunt met een aantal los verkrijgbare accessoires ook gebruiken als motor transporter. Deze uitvoering heeft echter als bijkomend voordeel dat de laadvloer tot nagenoeg op de grond kan zakken. Hierdoor kunt u uw motor zonder moeite op- en afrijden zonder gebruik te hoeven maken van oprijplaten.

* U wordt doorgestuurd naar www.spotgoedkopeaanhangwagens.nl

Motortransporter met een klassieke Kreidler RMCS bromfiets er op
Geremde enkelas motortransporter geschikt voor het vervoer van twee motoren
Motortransporter met twee motoren in rijgoten op de laadvloer

Wilt u meer informatie over motortransporters, of een offerte aanvragen? Dan kunt u gebruik maken van ons antwoordformulier of neemt u even telefonisch contact met ons op.