Een aanhangwagen deksel voor Eduard Trailers kopen?

Wie denkt dat een aanhangwagen deksel voorbehouden is aan kleine wagentjes die worden gebruikt om kampeer- en vakantiespulletjes in mee te kunnen nemen vergist zich. Ook grotere aanhangwagens die zijn voorzien van een open laadbak kunnen er mee worden uitgerust.

Ook voor een Eduard Trailers is er een passend aanhangwagen deksel

De aanhangwagens van Eduard Trailers staan bekend om hun degelijkheid, betrouwbaarheid en meer dan uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bij een plateauwagen, of multitransporter, van Eduard bent u echter aangewezen op het gebruik van een vlakzeil of huif als u uw lading droog wilt transporteren. Een andere optie is het monteren van een aanhangwagen deksel op de standaard aluminium borden.

Met een vlakzeil of huif kunt u uw lading wel afdekken, en eventueel het laadvolume vergroten, maar het brengt ook enkele nadelen met zich mee. Een huif is in veel gevallen dichtgesnoerd met touw of elastiek dat eerst volledig losgemaakt moet worden om toegang tot de laadbak te verkrijgen. Een aanhangwagen deksel is daarentegen, mede door de speciale veerconstructie, met één handbeweging te openen.

Daarnaast is huifdoek ook kwetsbaar en het kan makkelijk scheuren. Ook niet onbelangrijk, een huif kan niet met een sleutel worden afgesloten, en ligt uw lading dus niet achter slot en grendel. Een aanhangwagen deksel vormt een harde schaal die beter bestand is tegen mechanische invloeden van buitenaf en is wel voorzien van sloten die middels een sleutel kunnen worden afgesloten. Uw lading is op deze wijze dus wel beschermd tegen lange vingers.

Zo kunt u een huif ook niet even snel demonteren omdat deze feitelijk een skelet heeft dat uit een geschroefd buizenframe bestaat. Het aanhangwagen deksel laat zich echter wel makkelijk demonteren en van de laadbak afnemen. U bent er in veel gevallen zelfs niet eens een schroevendraaier, steeksleutel of tang voor nodig. Door alleen het losdraaien van een aantal vleugelmoeren is het mogelijk om het deksel van de laadbak af te pakken.

4 meter lange Eduard multitransporter met lier, oprijplaten en een kunststof kap

Een Eduard aanhangwagen deksel

Wie denkt dat een aanhangwagen deksel alleen is voorbehouden aan kleine bagage aanhangwagens vergist zich. Ook grotere aanhangers kunnen prima van een deksel worden voorzien. Zo hebben wij aanhangwagen deksels voor Eduard Trailers met een laadbak vanaf 260×150 tot wel 406×180 groot. Wij hebben een constructie ontworpen dat, bij montage op een laadbak met 30cm hoge borden, de borden rondom normaal geopend kunnen worden. Door de ondersteunende veerconstructie laat het deksel zich makkelijk, zonder zware krachtsinspanning, openen, ook op een grotere Eduard aanhangwagen.

Het aanhangwagen deksel is gemaakt van polyethyleen. Dit is een kunststof die niet alleen bekend staat om de sterkte, maar ook om de slijtvastheid en UV bestendigheid. De perfecte basis dus voor toepassing op bijvoorbeeld een Eduard plateauwagen of multitransporter. En als de aanhangwagen ooit worden afgedankt en gerecycled wordt, kan ook de grondstof van het deksel hergebruikt worden. Polyethyleen kan, bij verhitting, namelijk opnieuw gebruikt worden in andere kunststof producten, en komt dus niet op de afvalberg terecht. Dit product is overigens niet alleen milieuvriendelijk door de gebruikte grondstof. Door de gestroomlijnde vormgeving is er sprake van minder luchtweerstand waardoor ook het brandstofverbruik binnen de perken blijft.

Op zoek naar een aanhangwagen deksel voor uw Eduard aanhangwagen?

Wilt u meer informatie over een aanhangwagen deksel voor Eduard? Neem dan even contact met ons op. U kunt ook bij ons langskomen om het deksel te bekijken. Onze medewerkers staan altijd klaar om u uitleg en een vrijblijvend advies te geven. U kunt ook direct een vergelijking tussen een deksel en een huif maken om te beoordelen welke het beste op uw wensen en eisen aan sluit.

* U wordt doorgestuurd naar www.spotgoedkopeaanhangwagens.nl

Wilt u meer informatie over een aanhangwagen deksel, of een offerte aanvragen? Dan kunt u gebruik maken van ons antwoordformulier of neemt u even telefonisch contact met ons op.